5.3.13

Mum Süslemece

Daha önce "Evimde Kelebekler" adlı bir post hazırlamıştım. Bana göre evimin 3 karakteristik özelliği var: "kelebek" - "kırmızı" ve "mum"  :) Yani önceki postun devamı gelecek. (mum sevdamı anlatmak için böyle bir giriş yapmak istedim)
Şimdi gelelim bu posta, mum süslemece.... Sevgili CihanınBahçesi' nde görmüştüm ve çok güzel bir fikir olmuştu benim için. Bloğunda gezinmesi gerçekten çok keyifli, fikirlerle dolu, bi bakın derim:)
Ben ilk defa deniyorum böyle bişeyi, becerebildim mi bilmiyorum, biraz amatörce oldu :) Ama çok sevdim, çok zevkli; devam ederim diye de düşünüyorum. Sıradaki hedefim sabun süslemek :) 
 

 
 



 

11 yorum:

  1. waauvvv çok şık olmuşlar bayıldım =) en kısa zamanda bende deneyeceğim mumları çok seviyorum hele süslüsü tadından yenmez =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) Kesinlikle denemelisin, çok keyifli:)

      Sil
  2. kesinlikle çok şeker olmuşlar...
    bayıldım...
    ellerine sağlık canım...
    bu yolda ilerlemeye devam :)

    YanıtlaSil
  3. Bayıldım bayıldım. Çok zarif olmuşlar.

    YanıtlaSil
  4. Çok sevdim bu mumları...Bizim evde mumların yakılmadığı akşam çok azdır, gerçi bu güzeller 2-3 gün içinde bitecektir ama yine de hemen yapacağım....Çok çok sevdim bu fikri...

    YanıtlaSil
  5. bişey dicem tutkalla peçeteden kestiğimiz desenlerimi yapıştırıyoruz yoksa dekupajmı ne ondan mı yapıyoruz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylediğin şeylerin ikisi de hemen hemen aynı canım. Dekupaj tekniğinde de yapıştıracağın yere tutkal sürüp kestiğin desenleri yapıştırıyorsun, sonra bir daha üzerinden tutkal geçiyorsun.
      Umarım açıklayıcı olmuştur :)

      Sil